Keramik som konstform

Vi brinner för keramiken som konstform och vill dela med oss av vår passion till dig. Vi är lika hängivna skapandeprocessen som slutprodukten. I skapandeprocessen tillåts du frigöra din kreativa sida samtidigt som det både är avkopplande och stimulerande. Varje slutprodukt blir unik och den kärlek som ligger bakom skapelsen lyser verkligen igenom.

Keramik är ett brett begrepp och syftar på såväl framställningen som själva godset, som görs av bränd plastisk lera. Bränd plastisk lera kan innebära stengods, lergods, porslin, flintgods och många andra saker. Konstformens historia är gammal och intressant, ett av de äldsta fynden är hela 26 000 år gammal. Med en sådan lång historia kan du bland annat göra unika fynd på loppisar och auktioner, och det finns många där ute som samlar på keramikföremålen oavsett om det är en vacker skål eller en rejäl gryta.

Vi kan varmt rekommendera att du söker upp en keramikkurs nära dig och testar på denna ädla konst. Föremålen du skapar blir vackra, unika och kan även fylla en praktisk funktion. Dina skapelser kan även bli perfekta julklappar, det betyder alltid extra mycket när man får något som någon har lagt ner tid och kärlek i.

Comments are closed.
Back To Top